FONTOS Majd 40 éves mélypontról fordult vissza jen: ez a részvényeidet sem kíméli!
 
Előfizetői tartalom

Három és fél éves csúcson a BÉT forgalma

Portfolio
2000. októbere óta nem volt akkora forgalom a Budapesti Értéktőzsdén mint az elmúlt hónapban. A részvény szekció forgalma 617 milliárd forintra rúgott, amely 164%-kal haladja meg a tavalyi év hasonló időszakának iraki háborútól sújtott értékét. A 12 hónapos gördülő forgalom 4200 milliárd forint fölé emelkedett. A brókercégek versenyében a Cashline magyar rekordot állított fel márciusi forgalmával (statisztikáinkat 2000. óta vezetjük), a győzelemhez azonban ez sem volt elég, új csúccsal is csak a dobogó második fokára lehetett felállni.

A piacot továbbra is az Erste dominálja 25%-os részesedéssel. A brókercég forgalma márciusban meghaladta a 150 milliárd forintot. Jöhetnek az új céges kocsik. Az Erste az első negyedévben meghozta tavalyi első féléves forgalmát.Az Erste árnyékában azonban nem bújt el a többi brókercég is. A Cashline közel 100 milliárd forintos forgalma rendkívül jó teljesítményt rejt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés