FONTOS Új ajándék érkezik a Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?
 
Előfizetői tartalom

Mennyi lehet az OTP osztalék?

Portfolio
Idén várhatóan 60%-os, a 2004-es év után előre láthatóan 120%-os (60, illetve 120 forint) osztalékot fizet az OTP Bank- monda Csányi Sándor elnök-vezérigazgató az ATV-nek nyilatkozva. A román akvizíció végére még mindig nem kerül pont, továbbra is fennáll a zöldmezős beruházás lehetősége. Az OTP pár éven belül a román, jugoszláv, horvát terjeszkedési szándékon kívül fontolgatja a régió legnagyobb potenciális piacának számító Ukrajnában való megjelenést is.

Csányi Sándor a bank növekedési pályáját vázolva a szokásos területeken kívül kiemelte a fogyasztási hitelek és az egészségpénztár szerepét, ugyanakkor emlékeztetett arra, hogy Magyarország (bankok mérlegfősszege/GDP alapján) alulbankosítottnak számít. Az árfolyam tekintetében Csányi Sándor elmondta, hogy ő mindig 5 éves időtávra tekint. 5 éves időtávon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés