Előfizetői tartalom

Óvatosan optimista Erdei Tamás - az MKB elnök-vezérigazgatója a 2003-as évről és a 2004-es kilátásokról

Portfolio
Erdei Tamás, az MKB elnök-vezérigazgatója a mai napon a gazdasági sajtó képviselőivel elfogyasztott ebéd keretében beszélt az MKB tavalyi eredményeiről, 2004-es terveiről és a magyar bankrendszer kilátásairól. A háttérbeszélgetés jellegű összejövetelen Erdei Tamás azzal indította bevezető beszédét, hogy az MKB tavaly rekord eredményt ért el - csoport szinten 27.4%-os eszközállomány bővüléssel, 42%-os eredmény bővüléssel -, mely az organikus üzleti bővülés mellett az akvirált Konzumbank adataival is kiegészült már.

Rekordévet zárt az MKB 2003-ban. Az érdekeltségek közül az MKB-Euroleasing cégcsoportnak a robbanásszerűen bővülő lízingpiacon a kockázatokra tekintettel visszafogottabb dinamikájú, ugyanakkor tovább javuló profitabilitást eredményező tevékenysége emelte ki Erdei Tamás. Ami a piaci részesedéseket illeti: a Konzumbankkal együtt számolt MKB piacrészek vállalati hitelben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés