Előfizetői tartalom

Tovább emelte az OTP célárfolyamát a K&H Equities

Portfolio
Pártl Zoltán, a K&H Equities elemzője továbbra is erőteljes mérlegfőösszeg és eredménynövekedést vár az OTP Banktól az elkövetkező időkben, és ezért tovább emelte a bantól várt eredmény előrejelzését. A K&H OTP célárfolyama több mint 10%-kal haladja meg az aktuális részvényárfolyamot, a pozitív fundamentális kilátások és célárfolyam emelés ellenére azonban az elemző továbbra is tartásra javasolja a legnagyobb magyar bank részvényét - elsősorban a bizonytalan makrogazdasági kilátások miatt.

Kamat fronton Pártl továbbra is attraktív kamatmarzzsal számol a jelzálog hitelállomány növekedésének köszönhetően. Az idei évben várható kamatmarzs szűkülés Pártl Zoltán szerint mindössze 5 százalékpontos lesz. A 4. negyedévben megképzett céltartalék állomány nagyságát a K&H elemzője kevesellte, s várakozása szerint a céltartalékok aránya nőni fog az idei évben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés