Előfizetői tartalom

OTP: van-e realitása az oroszországi terjeszkedésnek?

Portfolio
Az International Centeer for Economic Growth (ICEG) European Center (EC) múlt hét pénteken "Gazdasági és politikai kapcsolatok az EU-csatakozás után: a visegrádi négyek és Oroszország, Ukrajna, Fehéroroszország és Moldova" címmel megrendezett konferenciáján Dimitrij Markov, az Orosz Föderáció kereskedelmi képviseletének vezetőhelyettese azt mondta, hogy az OTP Bank élénken érdeklődik Oroszországban egy regionális hitelintézet megvásárlása iránt.

Az alig egy hónapja Spéder Zoltán és Wolf László által vázolt akvizíciós stratégiához képest az oroszországi terjeszkedés egy merőben új aspektusát vázolná fel az OTP terjeszkedési lehetőségeinek. Az OTP Banknál egyelőre érdemi információt az orosz kereskedelmi képviselet vezetőhelyettes nyilatkozatával kapcsolatban nem tudtak adni, a bank sajtóosztályát a hír vélhetően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés