Előfizetői tartalom

Február 19: a BÁT és a BÉT egyesülésnek napja

Portfolio
Feltehetően nem tévedünk sokat, ha kijelentjük; február 18-án lefektetésre kerül a pontos forgatókönyv, s tulajdonosi részről megszületnek a felhatalmazások, melyek a BÁT és a BÉT egyesüléséhez szükségesek. A BÁT rendkívüli közgyűlése február 18-ra került összehívásra (17:00), a napirendi pontok között az árutőzsdei tevékenység átadása, KELER részesedés értékesítése a BÉT-nek. Másnap 9:00 órai kezdettel szavazhatnak a BÉT tulajdonosok az árutőzsdei tevékenység átvételéről. A két közgyűlést követően a folyamatok minden bizonnyal jelentősen felgyorsulnak. A háttérben több mint valószínű már minden kritikus pontról megszületett a megállapodás.

A két közgyűlés forgatókönyve: BÁT - február 18. 17:00: 1. A BÁT Rt. árutőzsdei tevékenységének átadására vonatkozó szerződés feltételeinek megállapítása, és az igazgatóság felhatalmazása a szerződés aláírására. 2. A BÁT Rt. tulajdonában lévő KELER Rt. tulajdonrész BÉT Rt. részére történő eladására vonatkozó szerződés feltételeinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés