Előfizetői tartalom

Európa hitel: K&H Bank az első

Portfolio
Az MFB Európa Technológiai Felzárkóztatási Hitelprogramjában résztvevő bankok sorában a benyújtott hitelkérelmek 4.8 milliárd forintnyi összegével a K&H Bank az első helyet szerezte meg tavaly. Az ügyfelek az európai beruházási hitelt a legnagyobb számban 10-25 millió forint közötti hitelösszeggel igénylik, leggyakrabban 5 éves futamidőre.

Az Európa hitelprogram célja, hogy a már eredményesen működő közép- és kisvállalkozások és vállalatok számára segítséget nyújtson azon beruházások finanszírozásában, amelyek az Európai Unió piaci kihívásainak történő megfeleléshez szükségesek. Ez év január közepére a K&H Bank - a programban részt vevő 23 bank között - K&H európai beruházási hitel termékével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés