Előfizetői tartalom

Wolf László (OTP) és a Raiffeisen akvizíciókért felelős vezetője az Albán Takarékpénztár akvizíciójáról

Portfolio
A meglehetősen furcsa módon lezajlott (hogy a "botrányos" jelzőt a konkrétumok nem teljes körű ismerete miatt még ne használjuk) Albán Takarékpénztár privatizációról a Reuters-nek nyilatkozott Jeffrey B. Millikan, a Raiffeisen International ügyvezető igazgatója és Wolf László, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese is. A nyilatkozatokból kiderül, hogy az OTP lényegesen magasabb összeget kínált az albán bankért, mint a végső nyertes Raiffeisen.

A Raiffeisen véleménye - még ők sem 100% biztosak, hogy megkapták?. "Mi vagyunk remélhetőleg a nyertesek. Készen állunk a vásárlásra. Remélem, ez már csak formalitás, de nem tudom." - nyilatkozta meglehetősen bizonytalanul a Raiffeisen felelős vezetője a Reuters-nak az albánok döntését kommentálva. "Új termékeket tervezünk bevezetni, különösen a hiteltermékeket"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés