Előfizetői tartalom

Miért éri meg FHB részvényt jegyezni? - beszélgetés Boris Mihállyal (Concorde)

Portfolio
Hétfőn hirdette meg az eladó ÁPV Rt. a vezető forgalmazó Concorde Értékpapír Rt.-vel együtt az FHB nyilvános részvény kibocsátását, mely sok év óta az első nyilvános részvény kibocsátás Magyarországon. A felfokozott érdeklődés mellett az elmúlt évek negatív tőzsdei tapasztalatai miatt a befektetők érthető okokból óvatosak az új részvény bevezetésekor. Boris Mihállyal, a kibocsátást szervező Concorde Értékpapír Rt. igazgatójával a kibocsátás befektetőket leginkább foglalkoztató részleteiről beszélgettünk. Portfolio: Mi volt a célja a maximum ár közvélemény számára meglepően magas szinten történő meghatározásának? Boris Mihály:

Mi mint a tranzakció pénzügyi tanácsadója ismerve az FHB pénzügyi adatait egyáltalán nem gondoljuk azt, hogy a maximum ár magas lenne. Három dologra szeretném felhívni a figyelmet: A részvény bevezetés feltételeiA kategória: Bevezetendő részvénysorozat: árfolyamértéken min. 2,5 mrd Ft; Közkézhányad: a bevezetésre kerülő sorozat legalább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés