Előfizetői tartalom

Rekord 3. negyedév a Raiffeisennél

Portfolio
777 milliárd forintra bővült a Raiffeisen Bank mérlegfőösszege a 3. negyedév folyamán, miközben az adózás utáni eredmény 8 millió forint híján 1O milliárd forint lett az első 9 hónapban. Horváth Krisztina vezérigazgató- helyettes elmondása szerint a bank több fronton is rekordot döntött a 3. negyedévben. Tavaly a bank adó utáni profitja 1O.3 milliárd forint lett, az első féléves érték: 6.3 milliárd Ft.

A bank piaci részesedése az ügyfélhitelek 7.45%-ra emelkedett, míg az ügyfélbetéteknél 6.67%-ra nőtt a piaci rész. A növekedés meghaladta mind a várakozást, mind a piaci átlagot . Horváth Krisztina külön kiemelte a forintbetéteknél felmutatott dinamikát. Az eredményből fontos szerepet vállal az FX eredmény , amelynek értéke csaknem 5 milliárd forint lett. A bank...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés