Előfizetői tartalom

Korányiék 10% fölött a BÁT-ban, megjelent az Arago is a BÁT részvényesek között

Portfolio
A BÁT részvények OTC piaci adásvételeiben újabb érdekes fejleményekről lehet beszámolni a mai napon. A részvényesi körben megjelent a Budapesti Értéktőzsdében is pozíciókat kiépítő, hagyományosan nem kisrészvényesi szerepre törő Arago Rt., miközben a naponta részvényeit gyarapító Korányi G. Tamás és Almás Andor tulajdonában lévő Baál Kft. részesedése meghaladta a 10%-ot. A Cashline egyben adott el egy közel 20%-os csomagot az Econorg Kft-nek.

Az Arago első 2,400 db BÁT részvényét "természetesen" a BÁT részvények OTC piaci "market maker"-étől, a Cashline Értékpapír Rt.-től vásárolta, mellyel a BÁT 4%-os tulajdonosa lett rögtön. A Cashline emellett egy 19.1%-os részvény pakettet értékesített az Econorg Ingatlanforgalmazó Kft-nek, aki ezzel a vásárlással momentán gyaníthatóan a BÁT legnagyobb részvényesévé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés