Előfizetői tartalom

Új-MiZo beruházás - a Merkantil Ingatlan Lízing segítségével

Portfolio
A Merkantil Ingatlan Lízing Rt. átadta az Új-MiZo Rt. számára a Pécsen megépített új érlelő és raktár épületet. A korszerű hűtőház és logisztikai központ megépítésével az Új-MiZo Rt. és a Merkantil Ingatlan Lízing Rt. a Dél-Dunántúl egyik legjelentősebb műszaki fejlesztését valósította meg, mellyel az Új-MiZo Rt. a hazai kereskedelem és a fogyasztói számára kiváló, még magasabb minőségű és színvonalú termékeket és szolgáltatást tud biztosítani.

A megnyitón részt vett és beszédet mondott: Kiss János, az Új-MiZo Rt. cégvezetője, Kolossváry Ádám, a Merkantil Bank Rt. elnök-vezérigazgatója és Gonda Tibor Pécs alpolgármestere. Az Új-MiZo Rt. Pécs, Tüzér utcai gyártóüzeme közvetlen szomszédságában 5 hónap alatt valósult meg a 3400 m2 alapterületű, közel 1 milliárd Ft-os beruházási költségű hűtőház...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés