Előfizetői tartalom

A rendőrségen a Rejtő-jegyzőkönyvek; a svájci ügyészség is dolgozik a sikkasztási ügyön

Portfolio
A rendőrség megkapta a Rejtő E. Tibor ügyészségi kihallgatásáról készült jegyzőkönyvet - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel. A jegyzőkönyv részletei természetesen nem nyilvánosak. Mára egyértemű lett az is, hogy a rendőrség nem fogja Bécsben kihallgatni Kulcsár Attilát. Egy svájci ügyésznő közben a Népszabadságnak Kulcsár, Rejtő és Garamszegi svájci számlái zárolásának körülményeiről beszélt.

A rendőrség, az ügyészség, Rejtő E. Tibor és Kulcsár Attila. Lecsengőben van a Rejtő ügyészségi "kiemelése" miatti újabb "botrány". A Fővárosi Főügyészség átküldte a sikkasztással gyanúsított volt bankár kihallgatásáról készült "jegyzőkönyveket" (azaz az ügyészek több alkalommal is kihallgatták már átszállítása óta Rejtőt), a rendőrségnek, az ügyészégi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés