Előfizetői tartalom

Rejtő E. Tibort "kiemelte" az ügyészség a rendőrség hatásköre alól

Portfolio
Újabb "bomba robbant" a K&H ügyben tegnap. Juhász Gábor, az MSZP frakcióvezető-helyettese vasárnap rendkívüli sajtóértekezlete keretében számolt be arról, hogy Rejtő E. Tibort, a K&H Bank előzetes letartóztatásban lévő volt vezetőjét a rendőrség tudta nélkül szállította el csütörtökön egy büntetés-végrehajtási intézetbe az ügyészség. Juhász Gábor elmondása szerint "újságírói pletykákból" értesült arról, hogy Rejtő E. Tibort előbb a büntetés-végrehajtási ügyészhez, majd a Fővárosi Főügyészség kiemelt ügyek osztályára szállították.

Ügyészségi magyarázat Rejtő külön kihallgatására és elszállítására. Az ügyészség fenti akcióját Borbély Zoltán, a Fővárosi Főügyészség szóvivője azzal magyarázta, hogy az ügyészség folyamatosan összhangban dolgozik a rendőrséggel, azonban ezt az összhangot kiemelt ügyekben az ügyészség felügyeli, és ezért hallgathatta ki Rejtő E. Tibort. Az ügyészség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés