Előfizetői tartalom

OTP Bank: már kapható a hitelkártya!

Portfolio
Tovább erősíti bankkártyapiaci dominanciáját a legnagyobb hazai bank, ugyanis október 14-től MasterCard és VISA típusú klasszikus hitelkártyákkal is megjelenik a piacon. A hitelkártyához kapcsolódó hitelkeret az igénylő nettó jövedelmének legfeljebb háromszorosa, minimum 150 ezer, maximum 500 ezer forint lehet. A privát banki ügyfeleknél 1 millió forintig terjedhet a felhasználható hitelkeret összege.

A MasterCard és a VISA típusú hitelkártyákkal a hitelkeret erejéig vásárolni, vagy a hitelkeret 40 százalékáig bankjegy-automatáknál készpénzt felvenni lehet. A hitelkártyához kapcsolódó hitel rulírozó jellegű, vagyis a felhasznált hitelkeretből visszafizetett összeg a rendelkezésre álló hitelkeretet növeli. A kamatmentes periódus 30 napos elszámolási időszakból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés