Előfizetői tartalom

Inter-Európa Bank a pénzmosásról

Portfolio
Az Inter-Európa Bank mai sajtóközlemányében ismételten leszögezi, hogy - a hatóságok tájékoztatása alapján - sem a Bank, sem pedig egyetlen munkatársa nem vett részt pénzmosásban. A Bank két munkatársával szemben a rendőrség bejelentési kötelezettség gondatlan - tehát nem szándékos elmulasztásának gyanúja miatt folytat eljárást.

A Bank 2002. február 5-én jóváhagyásra megküldte a pénzmosás megelőzéséről és megakadályozásáról szóló szabályzatát a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének, és azt a Felügyelet megfelelőnek találta és elfogadta. A PSZÁF 2003. júliusi célvizsgálatának lezárásaként két javaslatot fogalmazott meg a Bank eljárásrendjével kapcsolatban, amit a Bank szabályzataiban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés