Előfizetői tartalom

Néma beszéd - terítéken a K&H Bank kommunikációja

Portfolio
A kommunikáció fontossága a mai világunkben megkérdőjelezhetetlen. Ez ugyanúgy igaz a politikai, mint az üzleti életre. Sikeres tevékenységek maradhatnak visszhang nélkül elhibázott kommunikáció révén és nagy balfogásokat lehet "elsimítani" megfelelő kommunikációval. Pozitív esetben az adott ügylet résztvevői szeretnek az előtérbe tolakodni, s ilyenkor a kommunikációs szakemberek jelenléte gyakorlatilag láthatatlan. Negatív eseményekkor azonban gyakran előveszik a "jolly joker" kommunikációs vezetőt, akire a kellemetlen események tálalásának felelőssége hárul, s akire később ujjal lehet mutogatni, akár még ad absurdum felelőssé is téve őt az események elkövetéséért.

K&H a kommunikációs szakember szemével. Az év kétségtelenül legnagyobb botrányának nevezhető Kulcsár-ügy kapcsán folytatott K&H Bank válságkommunikációs stratégiájáról jelentetett meg hosszabb elemző cikket októberi számában a Kreatív, a marketing és PR szakma vezető folyóirata. Az írás kommunikációs szakmai oldalról közelíti meg a K&H botrányt, s azt vizsgálja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés