Előfizetői tartalom

FHB: közgyűlés után, privatizáció előtt

Portfolio
Az FHB részvényeinek tőzsdei úton történő értékesítésével összhangban , az FHB ma tartott rendkívüli közgyűlésén módosította a bank alapszabályát. A módosítás értelmében – többek között- lehetővé vált, hogy az igazgatóság a bank alaptőkéjét az új A sorozatú törzsrészvényekkel és, vagy B sorozatú részvényekkel felemelje. Gyuris Dániel a tájékoztató keretében ismertette a társaság augusztus 31-ig terjedő periódusra vonatkozó fő számait is.

Gyuris Dániel, az FHB vezérigazgatója a rendkívüli közgyűlés után tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy minden akadályt elhárították az 5O%-1%-os tulajdonrész eladásának útjából. Az állami többség középtávon megmarad. Gyuris Dániel elmondása szerint: Nem változott a szavazatelsőbbségi részvények koncepciója, az állami többség megtartása ellenére sem. Nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés