Előfizetői tartalom

A sikkasztott pénz útja: kezd bezárulni a kör!

Portfolio
A Kulcsár Attila által elsikkasztott Betonút és ÁAK pénzek útja a különböző off-shore cégeken (Britton Llc, Balmoral, Montrade) át vezetett a két szír állampolgár IEB-nél vezetett számlájáig, ahonnan ők az időközben 6 mrd Ft-ra apadt összeget készpénzben felvették. A nagy kérdés az, hogy mi történt a pénzzel ezután. Úgy tűnik, lassan erre is fény derül.

El Abed Hassan, az előzetes letartóztatásban lévő, személyesen 3.2 mrd Ft-ot kp-ben az IEB-től felvevő szír gyanúsított tegnap vallomást tett a rendőrségen. A mai napilapok rendőrségi forrásaikra hivatkozva egybehangzóan állítják, hogy a kihallgatáson a szír gyanúsított azt vallotta, hogy a felvett összeget hiánytalanul átadta Kulcsár Attilának. Kulcsárnál a "kisebbik"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés