Előfizetői tartalom

Kulcsár és az ingatlanszövetkezetek

Portfolio
Nem múlhat el Kulcsár Attila nélkül a nap. Hihetetlen, de még mindig lehet újat írni az egyes sajtóorgánumok által csak egyszerűen "csodabróker"-nek hívott Kulcsár Attila pénzügyi machinációiról. A mai Magyar Hírlap a KPHM ingatlanszövetkezet és Kulcsár kapcsolatáról írt, sőt: a cikkből kiderül, hogy Kulcsár segített a hatóságoknak több vezető rendőrkézre kerülésében is.

Kurkó Gergely, alias Vujkov István, a KPHM ingatlanszövetkezet egyik vezetőjének neve egy addig ismeretlen telefonszámmal ugyanis szerepelt Kulcsár Bécsben nála talált noteszában. Kulcsár "jól diverzifikált" portfóliójában ugyanis szorított helyet a KPHM-es befektetésnek is. A MH cikke szerint a K&H Equities-től többször fektettek be pénzt a szövetkezetnél. Egy befektetett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés