Előfizetői tartalom

OTP árfolyam: emelkedés vagy zuhanás előtt állunk?

Portfolio
A tegnapi kereskedés során megtorpant az OTP részvény árfolyamának lendülete. Hogy a korrekció trendforduló volt-e, vagy csak egy apró pihenő az újabb rally előtt abban még nehéz állást foglalni, de érdemes megvizsgálni, hogy 2,600 forint felett mit lehet, mondani az OTP-ről az árfolyam tekintetében. Következő írásunkban azt kívánjuk vizsgálni a régiós szektortársak teljesítményét is figyelembe véve, hogy az OTP árfolyama indokoltnak tekinthető-e a jelenlegi szinten, sőt esetleg elképzelhető-e további számottevő emelkedés.

Mit mutat az árfolyamverseny?. Az nem tekinthető újdonságnak, hogy a magyar piacon megfigyelhető rallyval párhuzamosan hatalmas emelkedés volt megfigyelhető a lengyel piacon is, amely nem hagyta érintetlenül a bankokat sem. A legnagyobb lengyel tőzsdén lévő bank, a Pekao, a cseh Komercni Banka, vagy az osztrák Erste mindannyian kiváló teljesítményt nyújtottak, a befektetők nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés