Előfizetői tartalom

OTP Bank a K&H ügyről és a pénzmosásról

Portfolio
Az elmúlt hét végi a pénzmosás gyanújára vonatkozó és az OTP Bank érintettségét is sejtető sajtóinformációk és megnyilvánulások, illetve nyilatkozatok kapcsán az OTP Bank - amint azt szombati (2003. augusztus 23-ai) közleményében is jelezte - kötelességének tekinti, hogy ügyfeleit, befektetőit és a közvéleményt a következőkről tájékoztassa. A közleményt változtatások nélkül tesszük közzé.

Az OTP Bank 1994-ben elfogadott, majd 2002-ben módosított és a PSZÁF I-P/199/2002. sz. határozattal jóváhagyott "Szabályzata a pénzmosás megelőzéséről és megakadályozásáról" magába foglalja mindazokat a célokat, eszközöket, eljárásokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az OTP Bank megfeleljen a vonatkozó jogszabályok betűjének és szellemének. Az OTP Bank saját tevékenységi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés