Előfizetői tartalom

Legyél te is bukott elemző, s keress 50,000 dollárt

Portfolio
Attól még, hogy valakit jogerősen 15 millió dolláros büntetésre ítélnek és élete végéig eltiltják hivatástól, még nem akadálya annak, hogy továbbra is jól keressen. Pénteken volt egy éve, hogy Jack Grubman, minden idők egyik legbotrányosabb munkásságát maga mögött tudó elemzőjét kirúgta a Salamon Smith Barney. Ebből az alkalomból a WSJ pár eddig nem ismert csemegére hívta fel a figyelmet.

A Citigroup Global Marketra átnevezett Salamon Smith Barney a Grubman okozta negatív képet még mindig nem sikerült lemosni magáról, különösen mivel az elemző kirúgása nem amerikai típusúra sikerült. A brókercég még mindig fizet (negyedévenként 50 ezer dollárt), hogy Grubman heti legalább 15 órában együttműködjön a cég jogi védelme területén. Az elmúlt 12 hónapban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés