Előfizetői tartalom

200 millió eurós kötvénykibocsátás az Eximbanktól

Portfolio
A Magyar Export-Import Bank Rt. (Eximbank) 200 millió euró összegű, 3 éves futamidejű szindikált hitel szervezésére kiírt kétfordulós pályázatának nyertese a Bayern LB, a BNP Paribas, a KBC Bank NV/K&H Bank, valamint a Sumitomo Mitsui Banking Corporation Europe Limited (SMBC) által alkotott főszervezői konzorcium. A főszervezők a hitelösszegre egyenlő arányban jegyzési garanciát vállaltak. A felek megállapodása értelmében a hitelszerződés aláírása előreláthatóan 2003. szeptember első hetére várható.

Az általános ügynöki feladatokat az SMBC, a dokumentációs ügynöki feladatokat a Bayern LB, a könyvvezetői (szindikálási) feladatokat a BNP Paribas, amíg a hitel aláírásával, illetve publikációjával járó koordinációs feladatokat a KBC Bank NV/ K&H Bank látja el. Az összeget az Eximbank exporttevékenység finanszírozására kívánja fordítani. A hitel futamideje 3 év...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés