Előfizetői tartalom

Döntés a CA-IB beolvadásáról

Portfolio
Most már úgy tűnik, a hivatalos pecsét is rákerült a legpatinásabb magyar brókercég/befektetési bank "koporsójára". A CA-IB Értékpapír Rt. 2003. június 30-i rendkívüli közgyűlésén hozott döntésekről a mai napon tájékoztatta a közvéleményt. Eszerint a közgyűlés egyhangú határozattal, tartózkodás és ellenszavazat nélkül úgy határozott, hogy a CA-IB Értékpapír Rt. egyesüljön a HVB-vel oly módon, hogy a társaság beolvad a HVB-be és az egyesülés után a HVB lesz a jogutód gazdasági társaság, amely zártkörű részvénytársaságként működik majd.

A közgyűlés egyhangú határozattal, tartózkodás és ellenszavazat nélkül elfogadta a társaság és a HVB igazgatóságainak az egyesülésről készített jelentését, az egyesülési szerződés tervezetét és az egyesült társaság alapító okiratát. A közgyűlés egyhangú határozattal, tartózkodás és ellenszavazat nélkül jóváhagyta dr. Matthias Kunsch, dr. Doffek Jánosné...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés