Előfizetői tartalom

1 m Ft-ot ajánlott fel a BRFK a Szász Károly elleni bűncselekménnyel kapcsolatos információért

Portfolio
Egy millió Ft jutalmat ajánlott fel a a rendőrség annak, aki konkrét adattal, információval tudja segíteni a Szász Károly megtámadása ügyében indított nyomozást. A BRFK emellett közzétette az ominózus kerékpár fotóját is, mely megállásra késztette hétfő reggel Szász Károlyt. Az alábbiakban a BRFK közleményét tesszük közzé, a kerékpár fotójával együtt:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya súlyos testi sértés bűntette elkövetése alapos gyanúja miatt folytat eljárást egyelőre ismeretlen tettesek ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen személyazonosságú elkövetők egyike 2003. június 16-odikán 5 óra 20 perc körüli időben a Budapest II., Dénes utcában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés