Előfizetői tartalom

Ambiciózus célok a K&H Bank önkormányzati üzletágánál

Portfolio
Önálló önkormányzati üzletágat hozott létre a K&H Bank. A K&H kiemelten kezeli önkormányzati ügyfeleit: a pénzügyi szolgáltatások teljes választéka mellett területfejlesztési és EU tanácsadást nyújt számukra. Az EU csatlakozás önkormányzati feladatainak sikeres megvalósítását a bankcsoportba tartozó K&H Euroconsulting támogatja.

A jelenleg az OTP Bank által dominált önkormányzati piac (jelentősebb piaci szereplők még: Raiffeisen, CIB) felé stratégiai nyitást tesz a K&H Bank az önálló üzletág megalapításával. A K&H az EU csatlakozás előtt stratégiai célként fogalmazta meg az önkormányzati szolgáltatások további fejlesztését, az önkormányzatok kiemelt ügyfélként történő kezelését. A K&H...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés