Előfizetői tartalom

Botrány a piacon: kiszivárgott az eredmény

Portfolio
Ma publikálta 1. negyedéves számait az Allianz. A német pénzügyi óriás nettó vesztesége 520 millió euró lett, amely jóval meghaladja az elemzői várakozásokat. A gyorsjelentés pikantériáját azonban nem a magas veszteség adja, hanem az, hogy tegnap délután még kereskedési időben kiszivárgott az eredmény, a Reutersközzé tette a végleges veszteség mértékét.

Félre téve a botrányos kereteket és az eredményre koncentrálva megállapíthatjuk, hogy a biztosító immár 4. negyedéve veszteséges, amely nagyban köszönhető a végrehajtott hatalmas mértékű (2.3 milliárd euró) a portfólió vagyonvesztéséhez kapcsolódó leírásoknak. Az Allianz szerint az év hátralévő részében további leírások elképzelhetőek, s a banki üzletben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés