Előfizetői tartalom

Szófiában lobbyzik Csányi Sándor a DSK Bankért

Portfolio
Nem tudjuk elképzelni, hogy ne mi nyernénk meg a DSK Bank privatizációs pályázatát - mondta Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója Szófiában- tudósít az MTI. Mint ismeretes Csányi Sándor múlt héten jelentette be, hogy Szófiába látogat a politikai és szakmai döntéshozókat tájékoztatni az OTP Bank helyzetéről és a DSK-val kapcsolatos terveiről.

Csányi Sándor a bolgár sajtóban megjelent, az OTP Bank vásárlói képességét megkérdőjelező hírekkel kapcsolatban kijelentette, hogy az OTP meglévő tartalékai felhasználásával akár a DSK-nál háromszor nagyobb bankot is képes lenne megvásárolni. Utalt arra, hogy az OTP Bank Rt. idei tervezett nyeresége 300 millió euró, miközben a DSK Bankra tett ajánlata, amely jelentősen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés