Előfizetői tartalom

Olvasóink kérésére: teljes brókerlista 2002-ről - ki köt a legnagyobb tételben

Portfolio
Joggal hiányolták olvasónk a teljes összesítő táblázatot a 2002-es részvényforgalomról, ennek megfelelően elkészítettük. Az alábbi összeállításokból nem csak az derül ki, hogy az összesített részvényforgalom alapján mely brókercég állt az élen, hanem egy ettől lényegesen eltérő képet mutatva az átlagos kötésméret alapján is rangsorba állítottuk a piaci szereplőket.

Első táblázatunk a piaci statisztikákat hónapról-hónapra figyelemmel kísérő olvasok számára túl sok meglepetést nem tartalmaz. BÉT forgalmának alaklulása havi bontásban Talán annyit érdemes kiemelnünk, hogy a BÉT statisztikáiban azon cégek adatait összevontuk, ahol az évközben a bankba beolvasztott értékpapír cég adatai még elkülőnítve szerepeltek (lásd OTP...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés