Előfizetői tartalom

CD Hungary - Szinva 2001: egyre több jel utal az előre "levajazott" ügyletre

Portfolio
Újabb bizonyítékok láttak napvilágot a mai sajtóban arra vonatkozólag, hogy a Szinva 2001 Rt. már a CD Hungary megvásárlása előtt benne volt a privatizációs ügyletben, s az "igazi" vevő a háttérben mindig is a 20 millió Ft-os alaptőkéjű cég volt. A Garancsi István volt Takarékbróker vezérigazgató által jegyzett Szinva 2001 mögött álló lehetséges "nagy nevek" között eddig Hernádi Zsolt, a MOL elnöke, a Takarékbank korábbi vezérigazgatójának neve bukkant fel, mint a társaság Garancsival közös alapítója és fb tagja.

A Népszabadság mai számában a CD Hungary-Szinva 2001 közötti újabb korábbi kapcsolatokat tett közzé, melyek azt bizonyíthatják, hogy a Szinva 2001 jóval a múlt héten bejelentett OTP eladás előtt, már magában a cég privatizációjában is benne volt. 3 mrd Ft-os díjmentes értékpapír kölcsön A cégbírósági adatok szerint az egyedüli pályázóként induló MIB (az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés