Előfizetői tartalom

Sikeres 3. negyedévet zárt a K&H Bank, homályban a Dunaferr kitettség + Rejtő az erős forintról

Portfolio
Rejtõ E. Tibor, a Kereskedelmi és Hitelbank Rt. Vezérigazgatója a bank harmadik negyedéves eredményeit bemutató sajtótájékoztatóját azzal kezdte, hogy megítélése szerint a bankcsoport látványos eredménnyel zárta a 3. negyedévet. A bankcsoport adó elõtti eredménye meghaladta a 10 mrd Ft-ot, a költség-bevétel hányados 80% alá csökkent (79%) és az adó elõtti eredménnyel számított ROE elérte a 17%-ot.

A bankcsoport nettó kamatbevételei 7.8%-kal, jutalékbevételei 13%-kal nõttek. A mûködési bevételek 8%-kal, míg a költségek csupán 4%-kal nõttek, a mûködési eredmény így 25.3%-kal nõtt. Az alacsonyabb idei céltartalék képzésnek köszönhetõen a céltartalékok utáni mûködési eredmény 61.8%-kal magasabb az idei eredmény a tavalyinál. A mérleg szerinti eredménye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés