Előfizetői tartalom

Pályázat a Forrás forgalomba hozatalára

Portfolio
Az ÁPV Rt. nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet az egyszemélyes tulajdonában lévő Forrás Vagyonkezelési és Befektetési Rt. részvényeinek (törzs- és osztalékelsőbbséghez fűződő részvénysorozatok) kárpótlási jegy ellenében történő forgalomba hozatalának és tőzsdei bevezetésének teljes körű lebonyolítását ellátó befektetési szolgáltatási tevékenység végzésére jogosult társaság kiválasztására.

Az állami vagyonkezelő tájékoztatása szerint a Forrás Rt. jelenlegi sajáttőke-értéke jelentősen változik majd. Az ÁPV Rt. a fenti kormányhatározatban foglalt feladat végrehajtására 2003. január 9-ig várhatóan két vagy három lépcsőben a tulajdonában lévő részvények, társasági részesedések és ingatlanok apportálása útján kíván megfelelő kínálatot biztosítani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés