Előfizetői tartalom

EIB-K&H-IEB együttműködés a kis- és közepes vállalkozások támogatására

Portfolio
Az Európai Befektetési Bank (European Investment Bank, EIB) globális hiteleket nyújt a Kereskedelmi és Hitelbank (K&H Bank) részére, és - a tranzakció keretében - a mai nap folyamán Finanszírozási Hitelkeret Megállapodásokat írt alá a K&H Bankkal és az Inter-Európa Bankkal (IEB) a kis- és közepes vállalkozások finanszírozásához.

EIB globális hitelek. A globális hitelek valójában pénzügyi közvetítők (partner bankok) részére nyitott hitelkeretek. A partner bankok a hitelkeretből a kezelésükbe adott pénzeszközöket saját kockázatukra és a saját maguk által megállapított feltételek mellett továbbkölcsönzik az EIB kritériumait teljesítő kis és közepes volumenű beruházási projektek részére....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés