Előfizetői tartalom

Újabb PSZÁF büntetés a Buda-Cash-nek

Portfolio
A PSZÁF 2002. június 4 - június 17. napja között helyszíni utóvizsgálatot folytatott le a Buda-Cash-nél, miután tavasszal egy tavaly őszi vizsgálat nyomán 3 millió Ft bírsággal sújtotta a Felügyelet a brókercéget. Az utóvizsgálat célja az volt, hogy a Felügyelet meggyőződjön róla, vajon az átfogó vizsgálat során feltárt hiányosságok kijavítása megtörtént-e teljes körűen a Buda-Cash-nél. A felügyeleti utóvizsgálat során feltárt hiányosságok miatt a PSZÁF ma publikált határozatában a Buda-Cash-t további 1 millió Ft bírsággal sújtotta.

A utóvizsgálat eredményéről készült jelentés az alábbi hiányosságokat állapította meg az Rt. tevékenységében: 1. Az utóvizsgálat során megállapítást nyert, hogy a Buda-Cash Clavis nyilvántartási rendszerében továbbra is csak a teljesült megbízások kerülnek rögzítésre. Ezzel a brókercég megsértette az átfogó vizsgálat időszakában hatályos Épt. rendelkezését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés