Előfizetői tartalom

Lassan kiürül a felügyelet

Portfolio
Alig három nappal azt követően, hogy lemondott a SEC elnöke, Harvey Pitt, újabb magas beosztású vezető adta be lemondását. Pénteken esete került nyilvánosságra, hogy fokozódó külső nyomás hatására a SEC számviteli vizsgálataiért felelős vezetője Robert Herdman is távozik. Az indok egybe esett a SEC elnök indokaival.

Mint ismeretes Harvey Pitt SEC elnök minden bizalmat elvesztett a Kongresszus részéről miután kiderült, hogy az újonnan felállítandó számviteli bizottság élére egy olyan szakembert állított, aki felelős volt korábban egy amerikai cég (a U.S. Technologies) számviteli botrányáért. Az ominózus úriember, William Webster kiválasztásában és a számviteli bizottság élére történő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés