Előfizetői tartalom

CIB: Jól sepernek az új seprűk (Q3 eredmények, akvizíciós tervek, Dunaferr hitelek)

Portfolio
Farkas Ádám és Karvalits Ferenc, a CIB vezérigazgatói ma délelőtt tartották a CIB Bank harmadik negyedéves eredményét értékelő sajtótájékoztatójukat. A vezérigazgatók elmondták, hogy sikerült a CIB piaci pozícióit megőrizni idén, s a bank eredményének szinten tartása mellett a bankcsoport eredménye 20% feletti mértékben fog idén bővülni. Az "interregnum" miatt az első félévben még romló tendenciákat az év közepére sikerült megfordítani, s a bank hatékonysága és eredménytermelő képessége újra a növekedés útjára lépett.

Az idei év tervei, negatív befolyásoló tényezők, az új bankvezetés felépítése. Karvalits Ferenc bevezetőjében elmondta, hogy az idei évben a bank célja a jövedelmezőség és a piaci pozíció megőrzése, a nagyvállalati ügyfélkörtől való függés csökkenése, a kkv és lízing üzletág fejlesztése, a szindikált hitel, project finance és strukturált finanszírozás piacán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés