Előfizetői tartalom

Átszervezés és hatékonyságnövelés a BÉT-en

Portfolio
A BÉT közleményben reagált a múlt hét pénteken megjelent hírünkre, mely szerint személyi és szervezeti változásokat hajtanak végre, ami azonban a tőzsde szerint nem jelent létszámleépítést. Az információt tévesnek titulálni véleményünk szerint álláspont kérdése, attól függ, hogy valaki az átszervezésre helyezi-e a hangsúlyt vagy az alacsonyabb létszámra. Az alábbiakban a BÉT közleményét teljes egészében közöljük.

A Budapesti Értéktőzsde Rt. a sajtóban megjelent téves hírekre reagálva bejelenti: a megújuló BÉT Rt. a hatékonyságnövelés jegyében átalakítja belső szervezeti felépítését, ami személycserékkel is együtt jár. Ezzel a lépéssel a BÉT Rt. az utóbbi évek piaci környezetének változásaihoz igazodik, továbbá az intézmény új kommunikációs stratégiájának eredményes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés