Előfizetői tartalom

Jövőre nincs fizetés emelés!

Portfolio
Azután, hogy a Credit Suisse Group tegnap bejelentette, hogy a befektetési banki részlegének, a CSFB-nek az elemzői gárdájának mintegy 20%-át leépíti, a társaság ma azt tette közzé, hogy 28,000 alkalmazottjának csak kismértékben, vagy pedig egyáltalán nem lesz fizetés emelése 2003-ban. Az ok nem meglepő, az eredményesség jelentős csökkenése.

A társaság részvényeinek az árfolyama az idei évben 64%-ot esett, ami nem is csoda, hiszen az elemzők szerint a cég a harmadik negyedévben 1 mrd svájci frank (kb 670 millió dollár) veszteséget produkált. Szintén leépít egyébként a befektetési banki divízióban a Citigroup, mely ma 1,000 fős elbocsátást jelentett be 55,000 fős alkalmazotti létszámából. A társaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés