Előfizetői tartalom

A régió egyik legnagyobb befektetője is a Postabank vevőjelöltek között

Portfolio
A Postabank privatizáció a jelek szerint nemcsak a már hazánkban jelenlévő bankok fantáziáját mozgatta meg. Roberto Nicastro, a legnagyobb olasz bankcsoport, az Unicredito Italiano új európai régióért felelős vezérigazgató-helyettese megerősítette a Világgazdaságnak, hogy bankja szándékában áll megvásárolni a Postabank eladás pályázati anyagát.

Nicastro elmondta a VG-nak, hogy bankja a zöldmezős beruházás helyett a meglévő fiókhálózatra és ügyfélkörre alapozott növekedést részesíti előnyben. Az Unicredito a régió egyik legnagyobb banki befektetőjének számít, s hazánkat kivéve gyakorlatilag minden régióbeli országban komoly piaci részesedéssel rendelkezik.A Postabank privatizáció az olasz bankóriás számára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés