Előfizetői tartalom

Felügyeleti konferencia Pozsonyban

Portfolio
2002. október 7-8-án Pozsonyban tartotta a Közép- és Kelet-európai Bankfelügyelők Csoportja (KKBCS) éves konferenciáját. 2002-ben Szlovákia a KKBCS soros elnöke, így Pozsony látta vendégül a 18 tagországból érkező résztvevőket. A konferencián a magyar delegációt dr. Szász Károly, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) elnöke vezette.

A konferencia ez évben két kiemelt témával foglalkozott: belső minősítés a bankfelügyeleti tevékenység során és a felügyeletek szerepe a pénzmosás elleni küzdelem területén. A neves nemzetközi előadók és a résztvevők hangsúlyozták mindkét téma fontosságát és a felügyeletek világszerte fokozottan növekvő szerepét a pénzmosás elleni feladatokban. A belső minősítés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés