Előfizetői tartalom

Újabb elbocsátások a pénzügyi szektorban

Portfolio
Továbbra is nyilvánvaló, hogy a pénzügyi szektor világszerte válságos időszakát éli, amelyet az egyre ismétlődő elbocsátások is jeleznek. Az elbocsátási híradóban most a Merrill Lynch és a J.P. Morgan a legnagyobb hír, de hogy Európa se maradjon érintetlenül, az elmúlt időszakban sokat szenvedett Commerzbank is újabb leépítésekre kényszerül.

A J.P Morgannél állítólag 3,000 embert csaphat meg az elbocsátások szele, amelyet az is alátámaszt, hogy a bank nemrég lefelé korrigálta 3. negyedéves eredménytervét, illetve hogy a központi utasításként minden üzleti területnek át kell tekinteni működését. A már 15,000 embert leépítő Merrill Lynchnél sem alakulnak sokkal jobban a dolgok, az Enron ügyben is sáros befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés