Előfizetői tartalom

Melyik brókercégnél érdemes kötni?

Portfolio
Megállt a részvények adásvételére vonatkozó megbízási díjak csökkenése a magyar piacon az elmúlt másfél évben - ez rajzolódik ki a portfolio.hu által készített legfrissebb adatgyűjtésből. A brókercégek egy része azonban a részvények iránti érdeklődés csökkenésével párhuzamosan növelte az ügyfelekre rótt egyéb terheket, például a készpénz felvétel és a tőkeszámla vezetésének a díjait.

Összességében elmondható, hogy csak minimális mértékű változások történtek a bizományosi díjakban, két brókercég kismértékben csökkentette, egy pedig növelte a fizetendő díjat. A megbízási díjat mérséklő társaságok azonban egy-két egyéb tétel növelésével ellensúlyozták a kieső bevételt.A bizományosi díjakhoz hasonlóan csak néhány brókercég változtatott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés