FONTOS Jönnek Magyarországra a személyzet nélküli boltok – Megint vége egy szakmának?
 
Előfizetői tartalom

Rejtő: a K&H Bank teljesíti terveit

Portfolio
Rejtő E. Tibor, a K&H Bank vezérigazgatója a bank féléves eredményeinek bemutatása alkalmából ma rendezett sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a bank mérleg szerinti féléves eredménye meghaladta az 5 mrd Ft-ot, melynek alapján jó esély van az éves tervek teljesítésére. A bank költség-bevétel hatékonysági mutatója 80% alá csökkent (79%, még mindig nagyon magas!!), a ROE pedig elérte a 12.7%-ot.

A bank céltartalék utáni muködési eredménye 6.6 mrd Ft volt, mely három és félszerese a tavalyi szintnek. Az egyesülési költségek az idei első félévben már kevesebb mint 100 m Ft-tal terhelte a bank mérleg szerinti eredményét. A bank mérlegfőösszege a félév végén 1,124 mrd Ft volt, mely 1.8%-kal elmarad az előző évi szinttől. A mérlegfőösszeg csökkenésének oka...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés