Előfizetői tartalom

Deutsche Bank: növekvő piaci részesedés

Portfolio
Mai napon tette közzé második negyedéves eredményeit a Deutsche Bank. Európa legnagyobb pénzintézete az április-júniusi időszakban 8.1 mrd euró bevételt könyvelhetett el, mely a nehéz gazdálkodási környezet ellenére sem marad el a tavalyi szinttől. A költségcsökkentő programnak köszönhetően stagnáló bevétel mellett is 19%-kal nőtt az adózás előtti profit, mely 913 m EUR értékkel minimálisan meghaladja a piaci várakozást.

Josef Ackermann, a Deutsche Bank elnöke a második negyedéves eredményeket úgy értékelte, hogy azok ismételten bizonyították a pénzintézet eredmény termelő képességét. A bank az igen nehéz gazdálkodási körülmények ellenére is tovább tudta növelni piaci részesedését, mely főként a befektetési banki, a private banking és a vagyonkezelés területén volt jelentős. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés