Előfizetői tartalom

Új feladat az MFB-nek

Portfolio
A magyarországi kis- és középvállalkozások pénzügyi támogatására 1991-ben, kormányközi megállapodás alapján felvett, eredetileg 100 m DEM összegű, kedvezményes feltételű START hitel kezelését a jövőben a Magyar Nemzeti Bank helyett a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) végzi. Ezzel az MFB végre funkciójának megfelelő feladatot is kapott.

Az erről szóló megállapodást 2002. július 19-én írják alá az ügyben érintett bankok a Deutsche Ausgleichsbank, a Magyar Nemzeti Bank és az MFB képviselői. Az aláírási ünnepségen részt vesznek a kormányközi megállapodásért felelős német Gazdasági és Technológiai Minisztérium valamint a magyar Gazdasági és Közlekedési Minisztérium képviselői is. A START hitel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés