Előfizetői tartalom

Csökkenti kölcsön kamatát a Lakáskassza is

Portfolio
Július 1-jétől az eddigieknél kedvezőbb feltételekkel juthatnak hitelhez a megtakarítási idő alatt a Lakáskassza ügyfelei, hiszen akik ettől az időponttól igénylik az Áthidaló Kölcsönt, már 12.5%-os éves kamattal vehetik azt fel. Ez a korábbi 14.9%-os kamatszinthez képes jelentős - 2.4%-os - csökkentést jelent. Az igénylőknek változatlanul nem kell kezelési költséget fizetniük, csupán az egyszeri, 1.5 százalékot jelentő hitelbírálati díjat kell megfizetniük.

Mint ismeretes azok a lakástakarék-szerződéssel rendelkezők vehetik igénybe a Lakáskassza Áthidaló Kölcsönét, akik már legalább két éve folyamatosan előtakarékoskodnak, és számlaegyenlegük ez idő alatt elérte a szerződéses összeg 25%-át. A felvehető összeg maximuma a szerződéses összeg. E lehetőség igen népszerűnek bizonyult, hisz 1999 júniusától 2002. június...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés