Előfizetői tartalom

Csányi Sándor - OTP előtti idők, első intézkedések, külföldi terjeszkedés, politikusi kapcsolatok

Portfolio
Sikeres embernek tartja-e magát Csányi Sándor, miért nem szerepel gyakrabban a médiában, hogy teltek az OTP Bank előtti évek és hogyan került 1992-ben, tíz évvel ezelőtt az akkor még lomhának titulált lakossági bankhoz, milyen a kapcsolata a politikusokkal? Csányi Sándor meglehetősen személyes hangvételű riportot adott a Magyar Hírlap mai számában, melyben az olvasók a fentiek mellett megtudhatták azt is, hogy mi az elnök-vezérigazgató véleménye az OTP Bank külföldi terjeszkedésének megkésettségéről.

A "felkészülés" A riportból kiderül, hogy az OTP Bank előtti "tanuló évek" során Csányi Sándor már 1980-tól a Pénzügyminisztérium képviselőjeként négy évig hetente látogatta az OTP vezetői értekezletét, Szirmai Jenő vezérigazgatósága alatt. E meeting-eken való részvétel révén Csányi fiatalon vezetői szinten átláthatta, hogy hogyan működik egy lakossági bank...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés