Előfizetői tartalom

Megvan az MFB új vezetősége

Portfolio
A PSZÁF ma bejelentett két határozatában engedélyezte a Magyar Fejlesztési Banknál már korábban nyilvánosságra jutott személycseréket. A két határozatra azért volt szükség, mert az elsőben Dr. Király Júliát még az FB elnökévé nevezték ki, míg a másodikban Inotai András és Palánkai Tibor külső igazgatósági taggá történő kinevezése mellett a Nemzetközi Bankárképző vezetőjének kinevezését FB elnökről FB taggá módosították.

A határozatok alapján tehát a Felügyelet engedélyezte Zdeborsky György és Erős János ügyvezetővé és belső igazgatósági taggá, Dr. Varga Sándor, Mészáros János, Dr. Deák Gábor, Gaál Gyula, Tunyogi László, Dr. Inotai András, Dr. Palánkai Tibor külső igazgatósági taggá, Dr. Király Júlia, Mészáros László, Simóka Kálmánné dr., Dr. Kálmán János és Dr. Nyíri...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés