FONTOS Amerikai elnökválasztás: váratlan fordulat a versenyben, bejöhet a demokraták számítása
 
Előfizetői tartalom

IEB: Volt értelme az IE-New York Broker integrációjának

Portfolio
Javuló eredményekről számolt be első negyedéves gyorsjelentésében az Inter-Európa Bank. A 400 millió Ft-hoz közelítő negyedéves eredmény a tavalyi szintet közel háromnegyedével haladja meg. A jó eredmény elkérésében a növekvő ügyfélkihelyezéseknek köszönhető nettó kamatbevétel növekedés, az emelkedő jutalék- és díjbevételek és az IE-NYB integrációjából fakadó költség hatékonyság növlése áll.

Az IEB nettó kamatbevételét dinamikusan, 17%-kal növelte az első negyedévben, mivel a kamatszint általános csökkenésének negatív hatását a bank ellensúlyozni tudta a növekvő volumenű ügyfél kihelyezéseivel. A nettó jutalék és díjbevétel 11%-kal nőtt, miközben a brókercég tavaly év végén befejezett integrációjának köszönhetően a konszolidált költségeket sikerült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés